Levensloop Brugge 2019

Levensloop is een initiatief van de Stichting tegen Kanker. Het is een 24 uur durend evenement voor jong en oud waarbij we bewegen tegen kanker!

Levensloop is een feestelijk evenement voor alle leeftijden. Het draait helemaal rond solidariteit en fondsenwerving voor de strijd tegen kanker. Het gemeenschapsleven van een stad of gemeente komt gedurende 24u samen om: mensen die kanker overleefden of er nog tegen vechten, te vieren en in de bloemetjes te zetten; mensen te herinneren die aan kanker overleden zijn; als gemeenschap op te staan en samen de strijd op te nemen tegen kanker.

Levensloop Brugge 2019 gaat door op het domein van Sport Vlaanderen Brugge, Nijverheidsstraat 112, 8310 Brugge (Assebroek) op 5 en 6 oktober. Tijdens het evenement zijn er tal van activiteiten en een brede waaier aan animatie en optredens, maar de ceremonies zijn toch wel het hoogtepunt van Levensloop!

  • zaterdag 5 oktober om 15u00: openingsceremonie
  • zaterdag 5 oktober om 20u30: kaarsenceremonie
  • zondag 6 oktober om 15u00: slotceremonie
Kaarsenzakjes die herinneren aan onze dierbaren verlichten het terrein
wanneer de nacht valt…

Deelnemen als Vechter.

Heb je ooit de diagnose van kanker gekregen? Dan ben je op Levensloop een vechter, en een eregast! Vechters krijgen een speciale plaats tijdens de ceremonies en de organisatie van Levensloop werkt voor jullie een leuk en luchtig programma uit om hun solidariteit met jou en jouw omgeving te tonen.
Inschrijven als Vechter kan via https://www.levensloop.be/relays/brugge-2019 en is gratis!

Vervoeg team Klank-Bord om deel te nemen.

Klank-Bord neemt deel aan Levensloop met een eigen team!

Als team lossen we elkaar af en blijven zo samen 24u in beweging zijn door te wandelen of te lopen. Zo zijn we solidair met de vechters, want kanker slaapt namelijk ook nooit. Als team willen we ook zoveel mogelijk geld inzamelen voor Levensloop, als ondersteuning in de strijd tegen kanker! En dit kan al gewoon met uw inschrijvingsbijdrage van 10€ die u betaalt bij inschrijving op https://www.levensloop.be/teams/klank-bord
Klik op “deelnemen”, registreer jezelf en volg de instructies. U kunt ook inschrijven tijdens één van onze koffienamiddagen.
Dan betaalt u op de koffienamiddag gewoon 10 Euro en wij zorgen voor uw inschrijving!

Als team wandel of loop je samen of afwisselend het parcours in de strijd tegen kanker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *