Ontmoetingsdag van 3 oktober 2019

De ontmoetingsdag was ook nu weer een groot succes!

Tijdens het lekkere gebak met koffie verzorgd door de catering van AZ Sint-Jan, kregen we met z’n allen de kans om in een ongedwongen sfeer de banden aan te halen, ervaringen en gedachten uit te wisselen, en met dokters, zorgverleners en verplegend en ondersteunend personeel te spreken. Want hoewel het zwaarste voor velen achter de rug is, komen tijdens zo’n gesprekken vaak nog elementen boven water waaruit wij met z’n allen kunnen leren en kracht kunnen putten.

De foto’s hieronder, met dank aan huisfotograaf Patrick, geven een mooi sfeerbeeld van hoe deze aangename namiddag verlopen is!

1 jaar Klank-Bord!

Tijdens de vorige ontmoetingsdag werd de patiëntenvereniging Klank-Bord opgericht. En nu waren we bijzonder trots de taart van 1 jaar Klank-Bord te mogen aansnijden. In 2019 werden er al verschillende koffienamiddagen georganiseerd, en ook in 2020 zullen er verschillende activiteiten op het programma staan. Wens je ook op de hoogte te blijven van de activiteiten van Klank-Bord, schrijf dan in via https://www.klank-bord.be/contact/

Eén gedachte over “Ontmoetingsdag van 3 oktober 2019

  • 22 oktober 2019 om 13:27
    Permalink

    Heel leuke namiddag en mooie herinnering foto’s

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *