Koffienamiddagen 2019

Klank-Bord heeft als doelstelling hoofd-hals patiënten en hun naasten bij te staan met informatie over kankerbehandeling en de gevolgen daarvan zoals spraak- en slikproblemen, en evenementen te organiseren waar patiënten kunnen samenkomen en ervaringen uitwisselen in een ongedwongen sfeer.

In het eerste jaar van ons bestaan zouden we dan ook graag de nadruk willen leggen op elkaar beter te leren kennen en op “gezellig samen zijn” tijdens een aantal koffienamiddagen waar ieder van ons zijn of haar verhaal kan vertellen, een luisterend oor kan bieden, of waar er gewoon ervaringen kunnen uitgewisseld worden.

Daarom nodigen we u en uw familie en vrienden graag uit op onze koffienamiddagen  bij de cafetaria van AZ Sint-Jan, Ruddershove 10, 8000 Brugge, en dit op

•   donderdag 9 mei, 2019

•   dinsdag 25 juni, 2019

•   vrijdag 30 augustus 2019

•   donderdag 3 oktober 2019 (dit is ook de jaarlijkse ontmoetingsdag)

•   donderdag 5 december, 2019.

De koffienamiddagen gaan telkens door van 14u30 tot 17u.

Graag een seintje telkens ten laatste een week voor de koffienamiddag met hoeveel personen u aanwezig zult zijn! Dit kan via een telefoontje naar Patrick Spriet op het nummer 0498/54.99.61, via mail naar inlichtingen@klank-bord.be, of door in te schrijven op het Facebook event op onze Facebook pagina https://facebook.com/klank-bord/

We hopen jullie talrijk te mogen ontvangen!

Eén gedachte over “Koffienamiddagen 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *