Brief van onze voorzitter en het bestuur

COVID – 19

Beste leden, familie en vrienden van Klank-Bord,

Het is reeds een tijd geleden dat jullie iets van ons hebben gehoord. De omstandigheden rond Covid 19 hebben ons er spijtig genoeg toe gedwongen om al onze geplande activiteiten te annuleren, onze koffie namiddagen, de uitstap naar de Panne, Levensloop, … Maar we zijn hoopvol dat wanneer de maatregelen verder versoepelen, wij ook weer aan de slag kunnen om nieuwe bijeenkomsten te plannen. 

Het zijn al moeilijke maanden geweest, sommigen hebben het zelfs met een oorlog vergeleken, een onzichtbare oorlog. Velen maakten zich zorgen om hun eigen gezondheid en die van hun dierbaren. Verregaande maatregelen werden genomen om dit virus terug te dringen, die maatregelen beperkten sterk onze vrijheid, maar waren noodzakelijk om het te kunnen overwinnen. 

Gelukkig  is er de geruststelling  dat indien  we ziek zouden worden, we goede dokters, verpleegkundigen en ander medisch personeel hebben die ons kunnen verzorgen.  Zij zetten zich nog elke dag in voor de gezondheid van anderen!

Het is nog niet voorbij, dat maakte en maakt mij nog altijd bang. Het enige wat we kunnen doen is blijvend afstand houden en mondmaskers dragen!!

Het bestuur heeft wel besloten om voorzichtig de  werking terug op te nemen. Dit in eerste instantie via Skype. Op maandag 29 juni ging de eerste online vergadering door, die is vlot verlopen, maar zal nooit de persoonlijke vergadering kunnen vervangen. 

De samenkomsten van Klank-Bord werden uitgesteld tot het terug veilig zou zijn. We zijn nu reeds enkele maanden verder en nog steeds blijven we de voorwaarden van de veiligheidsraad strikt opvolgen, dit voor onze en jullie veiligheid. Al hopen we toch voor het eind van het jaar jullie terug talrijk op één van onze bijeenkomsten te mogen begroeten.

Dus beste leden, familie en vrienden 

Hou het veilig!

Met vriendelijke groeten,

Melanie en het bestuur van Klank – Bord